Rendelési feltétel - Karácsonyi képeslap

Karácsonyi képeslapok rendelése nyomtatás nélkül:

Amennyiben az év végi üdvözlőlapokat nyomtatás nélkül rendelik meg, a megrendelés beérkezésétől számítva 3-14 napon belül átadjuk a futárnak, akik egynapos szállítási határidővel dolgoznak.
a csomag érkezéséről, a futárszolgálat küld értesítést e-mailben.

Karácsonyi képeslapok rendelése nyomtatással:

Amennyiben az év végi üdvözlőlapok nyomtatását cégünknél rendelik meg, grafikai tervet küldünk, természetesen ezen még van módjuk változtatni, javítani, más elrendezést kérni. Bármilyen elképzelésük van (betűtípus, elrendezés, nyomtatási szín) kérjük, jelezzék számunkra, amivel segítik és meggyorsítják munkánkat, ezzel pedig az Önök megrendelésének mielőbbi teljesítését. A terv elfogadása és jóváhagyása után (kérjük, részletesen nézzék át az esetleges hibák elkerülése végett, mert azokért nem vállalunk felelősséget) kezdjük csak el az üdvözlőlapok nyomtatásának elkészítését.
A szállítási határidő, grafikai terv visszaigazolásától számítva: 7-15 nap. A szállítási költség a futárszolgálat (GLS) díjszabása alapján kerül kiszámlázásra (súlytól és feladási módtól függően kb. 1900-3500 Ft)
Szerkesztési díj 1500 Ft/képeslapfajták.
A változtatás jogát fenntartjuk.

 

1. Képeslap + boríték + betétlap nyomtatás nélkül.

Azoknak ajánljuk, akik maguk szeretnék nyomtatni az üdvözlő szöveget a lapokra. Minimális rendelési mennyiség 30 db/fajta. A megadott ár tartalmazza betétlap árát is (amennyiben tartozik hozzá). A boríték ára: 30-50Ft, a terméklapon tájékozódjon a pontos árról.

2. Képeslap + betétlap nyomtatás nélkül.

Azoknak ajánljuk, akik maguk szeretnék nyomtatni az üdvözlő szöveget a lapokra. Minimális rendelési mennyiség 30 db/fajta. A megadott ár tartalmazza betétlap árát is (amennyiben tartozik hozzá).

 

3. Képeslap + boríték + thermofóliás-fényes nyomtatás közvetlenül a képeslapba vagy a hozzá tartozó betétlapra.

Kiváló minőségű, exkluzív, elegáns nyomtatási lehetőség (fényes, egyszínű). Alap színek: arany, ezüst és réz. Céges logó nyomtatása a fóliák színében lehetséges (fényes, egyszínű). A logo-t vektorgrafikus formában (cdr; ai; eps) kérjük megküldeni. Minimális rendelési mennyiség 50 db/fajta. A megadott ár tartalmazza betétlap árát is (amennyiben tartozik hozzá), a nyomtatás ára 60Ft/db, plusz az egyedi szöveghez szükséges klisé (nyomóforma) ára egyszeri 6000Ft szövegváltozatonként. A boríték ára: 30-50Ft, a terméklapon tájékozódjon a pontos árról.

4. Képeslap + thermofóliás-fényes nyomtatás közvetlenül a képeslapba vagy a hozzá tartozó betétlapra.

Kiváló minőségű, exkluzív, elegáns nyomtatási lehetőség (fényes, egyszínű). Alap színek: arany, ezüst és réz. Céges logó nyomtatása a fóliák színében lehetséges (fényes, egyszínű). A logo-t vektorgrafikus formában (cdr; ai; eps) kérjük megküldeni. Minimális rendelési mennyiség 50 db/fajta. A megadott ár tartalmazza betétlap árát is (amennyiben tartozik hozzá), a nyomtatás ára 60Ft/db, plusz az egyedi szöveghez szükséges klisé (nyomóforma) ára egyszeri 6000Ft szövegváltozatonként.

5. Képeslap + boríték + színes nyomtatás a képeslapba vagy a hozzá tartozó betétlapra.

Az Önök által választott tetszőleges színnel (színekkel) történhet, akár pantone kód alapján is. Minimális rendelési mennyiség 30 db/fajta. A megadott ár tartalmazza a képeslap és a betétlap árát is (amennyiben tartozik hozzá), a nyomtatás ára 60Ft/db. A boríték ára: 30-50Ft, a terméklapon tájékozódjon a pontos árról.

6. Képeslap + színes nyomtatás a képeslapba vagy a hozzá tartozó betétlapra.

Az Önök által választott tetszőleges színnel (színekkel) történhet, akár pantone kód alapján is. Minimális rendelési mennyiség 30 db/fajta. A megadott ár tartalmazza a képeslap és a betétlap árát is (amennyiben tartozik hozzá), a nyomtatás ára 60Ft/db.

7. Digitális - ofszet képeslap árak

A képeslapok 250 grammos műnyomóra készülnek, mindegyik egylapos, egy oldalon nyomtatott és egyedi szöveg kérhető rá (a képeken szereplő szöveg csak illusztráció).

100-1000db 60Ft/db
1001db-3000db 45Ft/db
3001db-5000db 35Ft/db
5000 db felett kérje ajánlatunkat

A feltüntetett ár nem tartalmazza a boríték árát (fehér +15 Ft/db, vagy krém/szürke +30 Ft/db).

Szövegváltozatok :: Betűtípus

Budapesti bemutatóterem nyitvatartása: H-P: 13:00 - 19:00, Szo: 9:00 - 13:00