Rendelési feltétel - Esküvői meghívó

Esküvői meghívók rendelése szövegnyomtatás nélkül, „üresen”:

Meghívóink üresen, szövegnyomtatás nélkül is rendelhetők, minimum rendelési mennyiség megkötése nélkül (Az esetleges kivételek a meghívók melletti leírásban vannak feltüntetve).

Megrendelés menete:

Rendelését elküldheti e-mailben az info@cardbazaar.eu címre vagy az Ajánlatkérés fül alatti adatlapot kitöltve. A következő adatok megadása kötelező:

 • megrendelő neve, telefonszáma
 • átvétel módja (Személyes átvétel esztergomi nyomdánkban, melynek elérhetőségét a Kapcsolat fül alatt találják– vagy kiszállítással. Utóbbi esetben a szállítási címre is szükségünk lesz.)
 • meghívó kódja
 • rendelési mennyiség

A rendelést válasz e-mailben igazoljuk vissza. Minden rendelésre várható szállítási időt és pontos árkalkulációt küldünk, ennek visszaigazolásával véglegesíthető a megrendelés.

A meghívó árán felül személyes átvétel esetén egyszeri 300 Ft csomagolási költséget, kiszállítás esetén súlytól függően 1400-1900 Ft szállítási díjat számítunk fel (a kiszállítást futárszolgálat végzi).

Esküvői meghívók rendelése szövegnyomtatással:

Amennyiben a meghívók nyomtatását is tőlünk szeretnék megrendelni a következő módon tehetik meg: A rendeléshez szükséges adatokat, információkat kérjük, e-mailben küldjék el nekünk az info@cardbazaar.eu e-mail címre. Ezek a következők:

 • megrendelő neve, telefonszáma
 • átvétel módja (Személyes átvétellel bemutatótermünkben vagy nyomdánkban, melyek elérhetőségét a Kapcsolat fül alatt találják– vagy kiszállítással. Utóbbi esetben a szállítási címre is szükségünk lesz.)
 • meghívó kódja
 • rendelési mennyiség
 • nyomtatandó szöveg
 • nyomtatási szín (A nyomtatási lehetőségekről a Nyomtatási árak és egyéb költségek részben tájékozódhat!)
 • választott betűtípus

Ha még nem találták meg a tökéletes szöveget vagy betűtípust, az alábbi linkeken találnak pár ötletadó mintát (természetesen ettől eltérő is választható, felár nélkül):

Szövegváltozatok :: Idézetek :: Betűtípus

A rendelést válasz e-mailben igazoljuk vissza. Minden rendelésre várható szállítási időt, pontos árkalkulációt és grafikai tervet küldünk. Ezek visszaigazolásával véglegesíthető a megrendelés.

Kérjük, hogy a küldött grafikai tervet figyelmesen nézzék át, mert a visszaigazolt grafikában előforduló hibákért nem vállalunk felelősséget!

A meghívó árán és a nyomtatási költségen felül személyes átvétel esetén egyszeri 300 Ft csomagolási költséget, kiszállítás esetén súlytól függően 1400-1900 Ft szállítási díjat számítunk fel (a kiszállítást futárszolgálat végzi).

NYOMTATÁSI ÁRAK ÉS EGYÉB KÖLTSÉGEK:

Esküvői meghívók nyomtatása, színes nyomtatással:
Színes nyomtatás esetén bármilyen, a papír színénél sötétebb matt színnel (akár több színnel is) el tudjuk készíteni a nyomtatást. Ha konkrét elképzelése van a nyomtatási színről, Pantone kódot is megadhat, befotózott színminták alapján azonban nem tudunk pontos nyomtatási színt beállítani.
Ezzel a nyomtatási móddal akár fotót is el tudunk helyezni a meghívóban, ezért nem kell plusz költséget fizetni.

Rendelésnél elegendő a színt megadni (pl. barna, sötétbarna, fekete, piros, ibolya…)
Színes nyomtatásnál is rendelhető arany vagy ezüst árnyalat, ez azonban nem lesz fényes. Arany esetében egy sárgás-barnás, ezüst esetében a szürke valamely árnyalatát tudjuk beállítani.
Amennyiben fénylő „igazi” arany vagy ezüst színt szeretne kérni a szövegnyomtatáshoz, válassza a termofóliás nyomtatást (a nyomtatás részleteit a következő részben találja)!

Minimális rendelési mennyiség (színes nyomtatás esetén): nincs.

Szerkesztési költség:

 • Minden grafikai munkára  egyszeri szerkesztési költséget számolunk fel, aminek költsége  1 500.- Ft-tól kezdődik.
 • Grafikai anyag leadásának formai követelményei megadásával, mentesül a szerkesztési költség alól, amennyiben az alábbi formában kapjuk meg az anyagot:
  • PDF formátum
  • 1:1 arány
  • 300 DPI felbontás
  • CMYK színmód
  • Vágójel (kifutó minta esetén, a kifutó minta minimum 2mm legyen)
 • Menü, ültető, ültetési rend, zászló felirat esetén (külön megrendelésnek tekintjük mindegyiket) termékenként 1 500.- Ft szerkesztési költséget számolunk fel. Ültető, ültetési rend és menü, vagyis mindhárom rendelése esetén 4500Ft a szerkesztési költség.

Esküvői meghívók nyomtatása, digitális nyomtatással:

Nyomtatási ár: egy oldal nyomtatása 80 Ft/db, a hát- vagy előoldal nyomtatása (kétoldalas nyomtatás) +40 Ft/db

Esküvői meghívók nyomtatása, termofóliás (fényes arany, fényes ezüst) nyomtatással:

A termofóliás nyomtatás egy magasnyomású nyomtatási technológia. Ez azt jelenti, hogy a nyomtatni kívánt szövegről nyomóformát kell készítenünk, ennek segítségével kerül a papírra az arany- vagy ezüstszínű fényes fólia. Az eredmény: fénylő „igazi” arany vagy ezüst színnel írt szöveg.
Ennél a nyomtatási technológiánál a színes nyomtatással ellentétben csak egy színárnyalatot tudunk nyomtatni és fotót vagy egyéb képet sem tudunk elhelyezni a meghívóban.

Rendelésnél a nyomtatási színhez a „fényes arany” vagy „fényes ezüst” színt kell írni.

Minimális rendelési mennyiség: 30 db/szövegfajta
Az ennél kisebb mennyiségű rendelést nem tudjuk ezzel a nyomtatási móddal elkészíteni!

Nyomtatási ár: Klisé oldalanként 5000 Ft + Nyomtatási költség: 80Ft/oldal. Egyedi meghívó esetén kérjen árajánlatot!

MENÜKÁRTYÁK, ÜLTETŐKÁRTYÁK ÉS ÜLTETÉSI RENDEK RENDELÉSE:

A lakodalomra szükséges menüt, ültetőkártyát és ültetési rendet elegendő a lakodalom előtt kb. 2 héttel megrendelni, mikor már végleges a menü, a névlista és az ültetési rend. (Lehetséges, hogy egyes termékeknek hosszabb a szállítási ideje, ezért érdemes figyelni a termékek melletti leírásban a szállítási időt!)
Az Ültetőkártya fül alatt rengeteg lehetőség található mind formában, mind mintákban. Ha esetleg ettől eltérő elképzelés lenne, arra is érdemes árajánlatot kérni (Részletek az Egyedi minta rendelése részben.)
Rengeteg mintánk van, így sajnos nem tudtuk mindet feltölteni a weboldalra, bemutatótermünkben és a nyomdában (címek és elérhetőségek a Kapcsolat fül alatt) összeállított katalógusból és mintadarabok közül is lehet válogatni.

Ha a kész termékek közül sikerül választani, akkor kérjük, a következő adatokkal küldje el nekünk a rendelést az info@cardbazaar.eu címre:

 • megrendelő neve, telefonszáma
 • átvétel módja (Személyes átvétellel bemutatótermünkben vagy nyomdánkban, melyek elérhetőségét a Kapcsolat fül alatt találják, vagy kiszállítással. Utóbbi esetben a szállítási címre is szükségünk lesz.)
 • termék(ek) kódja (Menükártyánál kérjük, adja meg a formátumot is: háromszög hasáb, kétoldalú „sátras”vagy henger; ültető kártyánál szintén: egylapos vagy sátras)
 • rendelési mennyiség
 • nyomtatandó szöveg (Az ültetőkártyákhoz szükséges neveket kérjük, számozás nélkül, enterekkel tördelve küldjék el részünkre!)
 • nyomtatási szín
 • választott betűtípus

A rendelést válasz e-mailben igazoljuk vissza. Minden rendelésre várható szállítási időt, pontos árkalkulációt és grafikai tervet küldünk, ennek visszaigazolásával véglegesíthető a megrendelés.
Kérjük, hogy a küldött grafikai tervet figyelmesen nézzék át, mert a visszaigazolt grafikában előforduló hibákért nem vállalunk felelősséget!

Egyedi minta rendelése

Amennyiben egyedi mintát szeretne, kérjük, írja le nekünk elképzelését e-mailben az info@cardbazaar.eu címre. Munkánkat megkönnyíti, ha esetleg képet is tud küldeni az elképzelésről vagy a mintáról. Ennek hiányában kérjük, minél részletesebben írja le elképzelését (pl. minta jellege: rózsás, szíves, inda-minta, menyasszony-vőlegény figura, stb…; stílus: hagyományos, vicces, elegáns)!
Egyedi rendelés esetén szerkesztési költséget számítunk fel, melynek összege 1500-3000 Ft.

A következőkben felsoroljuk a választható formákat és a hozzá tartozó árakat.

Menükártyák:

 • egylapos (mérete szabadon választható; kreatív papírból, a papír színe választható: krém, fehér).
  Ára a mérettől függően: 180-240 Ft/db nyomtatással
 • pausz henger (átlátszó papír, színe lehet: fehér, krém, arany, ezüst; közepébe mécses tehető).
  Ára: 390 Ft/db nyomtatással
 • háromszög alakú hasáb (kreatív papírból, a papír színe választható: krém, fehér).
  Ára: 390 Ft/db nyomtatással
 • több rétegű, masnis (papírtól és kiviteltől függően): 490-790 Ft/db

Ültetőkártyák:

 • egylapos (mérete szabadon választható; kreatív papírból, a papír színe választható: krém, fehér).
  Ára: 60 Ft/db nyomatással
 • álló „sátras” forma (kreatív papírból, a papír színe választható: krém, fehér).
  Ára: 80 Ft/db nyomtatással

Ültetési rendek:

 • A3-as méretben (kreatív papírból, a papír színe választható: krém, fehér): 2000-2500 Ft/db nyomtatással
 • A2-es méretben (plakátnyomtatóval, matt fehér papírra nyomtatva): 3500 Ft/db nyomtatással
 • A1-es méretben (plakátnyomtatóval, matt fehér papírra nyomtatva): 7000 Ft/db nyomtatással

A fenti árak a papír és a nyomtatás árát tartalmazzák!

Budapesti bemutatóterem nyitvatartása: H-P: 13:00 - 19:00, Szo: 9:00 - 13:00