Ballagási meghívó

Ballagási meghívó

Válogasson több mint 60 féle ballagási meghívónk között, melyek mindegyike egyedi tervezésű, 100%-ban saját, hazai termék. Ballagási meghívóink többsége kiváló minőségű kreatív papírból készül. A készítés során kiemelkedő figyelmet fordítunk a tökéletes minőségre, melyre garanciát is vállalunk. Amennyiben nem talál megfelelőt, egyedi minta, ötlet alapján is készítünk meghívót.

A rendeléshez Önnek elegendő a kiválasztott ballagási meghívó kódját, mennyiségét és a nyomtatandó szöveget elküldenie. Ezt követően 1 munkanapon belül árajánlatot és grafikai tervet küldünk a megrendelésről, melynek visszaigazolása után 7-10 napon belül kézhez is kapja a megrendelést. A rendelések átvehetők személyesen, de kiszállításra is van lehetőség, melyet futárszolgálat végez.

A ballagási meghívó ára minden esetben tartalmazza a boríték árát és a nyomtatási költséget.

Ezen felül megrendelésenként 2000 Ft szerkesztési költséget (egyszeri díj), illetve személyes átvétel esetén 300 Ft csomagolási költséget, vagy kiszállítás esetén 1600 Ft szállítási költséget számítunk fel.

Bízza a ballagási meghívó készítését egy profi, tapasztalt csapatra.
KÉRJE AJÁNLATUNKAT!

Ezüst színű gyöngyházfényű kreatív papírból készült ballagási meghívó fényes fóliás dekorációval az elején. A szöveg nyomtatása közvetlnül a meghívóra készül digitális nyomtatással. Az ár tartalmazza a meghívó árát, a boríték árát is, a nyomtatási költséget is.(LA4 3 old.)
CB 1222 ezüst 320 Ft.-
   

Ezüst gyöngyházfényű kreatív papírból készült ballagási meghívó fényes fóliás nyomtatással az elején. A digitális nyomtatás betétlapra készül, 2 old. Az ár tartalmazza a meghívó, a boríték árát, és a nyomtatási költséget is. (Összehajtott méret 13cm*13cm) Minimális rendelési mennyiség: 30db.
CB 1206 ezüst 390 Ft.-
   

Grafit gyöngyházfényű kreatív papírból készült ballagási meghívó fényes fóliás dekorációval az elején. A szöveg digitális nyomtatással betétlapra készül. Az ár tartalmazza a meghívó, a boríték árát is, a nyomtatási költséget is. (C6 2 old. vagy C6 3 old. harmonika) Minimális rendelési mennyiség: 30db.
CB 1213 grafit 360 Ft.-
   

Arany gyöngyházfényű kreatív papírból készült ballagási meghívó fényes fóliás nyomtatással az elején. A digitális nyomtatás betétlapra készül, 2 old. Az ár tartalmazza a meghívó, a boríték árát, és a nyomtatási költséget is. (Összehajtott méret 13cm*13cm) Minimális rendelési mennyiség: 30db.
CB 1206 arany 390 Ft.-
   

Krém gyöngyházfényű kreatív papírból készült ballagási meghívó fényes fóliás nyomtatással az elején. A digitális nyomtatás betétlapra készül, 2 old. Az ár tartalmazza a meghívó, a boríték árát, és a nyomtatási költséget is. (Összehajtott méret 13cm*13cm) Minimális rendelési mennyiség: 30db.
CB 1206 krém 390 Ft.-
   

Krém gyöngyházfényű kreatív papírból készült ballagási meghívó fényes fóliás dekorációval az elején. A szöveg digitális nyomtatással betétlapra készül. Az ár tartalmazza a meghívó, a boríték árát is, a nyomtatási költséget is. (C6 2 old. vagy C6 3 old. harmonika) Minimális rendelési mennyiség: 30db.
CB 1214 krém 360 Ft.-
   

Arany gyöngyházfényű kreatív papírból készült ballagási meghívó fényes fóliás dekorációval az elején. A szöveg digitális nyomtatással betétlapra készül. Az ár tartalmazza a meghívó, a boríték árát is, a nyomtatási költséget is. (C6 2 old. vagy C6 3 old. harmonika) Minimális rendelési mennyiség: 30db.
CB 1214 arany 360 Ft.-
   

Kérm kreatív papírból készült ballagási meghívó fényes fóliás dekorációval az elején. A szöveg digitális nyomtatással betétlapra készül. Az ár tartalmazza a meghívó, a boríték árát is és a nyomtatási költséget is. Nem tartalmazza az évszám fóliás nyomtatásának egyszeri 5000Ft költségét. (C6 2 old. vagy C6 3 old. harmonika) Minimális rendelési mennyiség: 30db.
CB 1208 krém 360 Ft.-
   

Krém színű kreatív papírból készült ballagási meghívó fényes fóliás nyomtatással az elején. A szöveg digitális nyomtatása közvetlnül a meghívóra készül. Az ár tartalmazza a meghívó árát, a boríték árát is, a nyomtatási költséget is. (LA4, 6 old.) Minimális rendelési mennyiség: 30db.
CB 1219 360 Ft.-
   

Arany színű gyöngyházfényű kreatív papírból készült ballagási meghívó fényes fóliás dekorációval az elején. A szöveg digitális nyomtatása közvetlnül a meghívóra készül. Az ár tartalmazza a meghívó árát, a boríték árát is, a nyomtatási költséget is. (LA4, 6 old.) Minimális rendelési mennyiség: 30db.
CB 1207 arany 360 Ft.-
   

Arany színű gyöngyházfényű kreatív papírból készült ballagási meghívó fényes fóliás dekorációval az elején. A szöveg nyomtatása közvetlnül a meghívóra készül digitális nyomtatással. Az ár tartalmazza a meghívó árát, a boríték árát is, a nyomtatási költséget is.(LA4 3 old.)
CB 1222 arany 320 Ft.-
   

Aranysárga gyöngyházfényű kreatív papírból készült ballagási meghívó fényes fóliás dekorációval az elején. A szöveg digitális nyomtatással betétlapra készül. Az ár tartalmazza a meghívó, a boríték árát is, a nyomtatási költséget is. (C6 2 old. vagy C6 3 old. harmonika) Minimális rendelési mennyiség: 30db.
CB 1213 aranysárga 360 Ft.-
   

Aranysárga színű gyöngyházfényű kreatív papírból készült ballagási meghívó fényes fóliás dekorációval az elején. A szöveg nyomtatása közvetlnül a meghívóra készül digitális nyomtatással. Az ár tartalmazza a meghívó árát, a boríték árát is, a nyomtatási költséget is.(LA4 3 old.)
CB 1222 aranysárga 320 Ft.-
   

Bordó gyöngyházfényű kreatív papírból készült ballagási meghívó fényes fóliás dekorációval az elején. A szöveg digitális nyomtatással betétlapra készül. Az ár tartalmazza a meghívó, a boríték árát is, a nyomtatási költséget is. (C6 2 old. vagy C6 3 old. harmonika) Minimális rendelési mennyiség: 30db.
CB 1204 bordó 360 Ft.-
   

Bordó gyöngyházfényű kreatív papírból készült ballagási meghívó fényes fóliás dekorációval az elején. A szöveg digitális nyomtatással betétlapra készül. Az ár tartalmazza a meghívó, a boríték árát is, a nyomtatási költséget is. (C6 2 old. vagy C6 3 old. harmonika) Minimális rendelési mennyiség: 30db.
CB 1213 bordó 360 Ft.-
   

Piros kreatív papírból készült ballagási meghívó fényes fóliás dekorációval az elején. A szöveg digitális nyomtatással betétlapra készül. Az ár tartalmazza a meghívó, a boríték árát is, a nyomtatási költséget is. (C6 2 old. vagy C6 3 old. harmonika) Minimális rendelési mennyiség: 30db.
CB 1213 piros 360 Ft.-
   

Bordó gyöngyházfényű kreatív papírból készült ballagási meghívó fényes fóliás nyomtatással az elején. A digitális nyomtatás betétlapra készül, 2 old. Az ár tartalmazza a meghívó, a boríték árát, és a nyomtatási költséget is. (Összehajtott méret 13cm*13cm) Minimális rendelési mennyiség: 30db.
CB 1206 bordó 390 Ft.-
   

Piros kreatív papírból készült ballagási meghívó fényes fóliás dekorációval az elején. A szöveg digitális nyomtatással betétlapra készül. Az ár tartalmazza a meghívó, a boríték árát is és a nyomtatási költséget is. Nem tartalmazza az évszám fóliás nyomtatásának egyszeri 5000Ft költségét. (C6 2 old. vagy C6 3 old. harmonika) Minimális rendelési mennyiség: 30db.
CB 1208 piros 360 Ft.-
   

Piros gyöngyházfényű kreatív papírból készült ballagási meghívó fényes fóliás dekorációval az elején. A szöveg digitális nyomtatással betétlapra készül. Az ár tartalmazza a meghívó, a boríték árát is, a nyomtatási költséget is. (C6 2 old. vagy C6 3 old. harmonika) Minimális rendelési mennyiség: 30db.
CB 1213 fehér 360 Ft.-
   

Budapesti bemutatóterem nyitvatartása: H-P: 13:00 - 19:00, Szo: 9:00 - 13:00