Egylapos képeslap

Karácsonyi képeslap

Kedves Látogató!

Az év vége közeledtével fontos, hogy ügyfeleinknek, partnereinknek kifejezzük megbecsülésünket, köszönetünket.

Azoknak ajánljuk karácsonyi képeslapjainkat, akik szeretnének kézzelfogható köszönetet mondani az egész éves együttműködésért.
Bízunk benne, hogy üdvözlőlapjaink közül talál az elképzelésének megfelelőt. Válogasson kedvére és bármilyen kérdése van keressen minket elérhetőségeinken!

A karácsonyi képeslapok mellett feltüntetett ár nyomtatás nélkül értendő, tartalmazza a méretben hozzáillő boríték árát, és NEM tartalmazza az áfa-t.
Az üdvözlőlapk megrendelhetők „üresen", vagy a kívánt szöveg nyomtatásával együtt is, részletes tájékoztatást a nyomtatási lehetőségekről a „rendelési feltétel" menü gomb alatt talál.


NOVEMBER 15-ig RENDELHETŐ CSAK! Piros csillogó papírból készült képeslap, piros és ezüst nyomtaással díszítve.
PA 731 180 Ft.- + áfa
   

NOVEMBER 15-ig RENDELHETŐ CSAK! Fehér és kék gyöngyházfényű papírból készült képeslap, kék nyomtatással. Lézervágással készült hópelyhek díszítik, aminek a közepére Swarovski kristályt ragasztottak.
PC 855 320 Ft.- + áfa
   

NOVEMBER 15-ig RENDELHETŐ CSAK! Fehér gyöngyházfényű papírból készült képeslap, világoszöld és arany nyomtatással. A karácsonyi dísz körül, dombornyomással kiemelt karácsonyi üdvözlet olvasható, több nyelven. A karácsonyha díszt egy arany színű masnival dekorálták. Elkészülési ideje: a visszaigazolástól számított 2 hét.
PB 741 290 Ft.- + áfa
   

NOVEMBER 15-ig RENDELHETŐ CSAK! Arany gyöngyházfényű papírból készült képeslap, arany nyomtatással. A karácsonyi dísz körül, dombornyomással kiemelt karácsonyi üdvözlet olvasható, több nyelven. A karácsonyha díszt egy piros színű masnival dekorálták. Elkészülési ideje: a visszaigazolástól számított 2 hét.
PB 740 290 Ft.- + áfa
   

NOVEMBER 15-ig RENDELHETŐ CSAK! Arany színű gyöngyházfényű papírból készült karácsonyi képeslap, amit arany, zöld, és fehér nyomtatással díszítettek és arany szélű zöld szalaggal. Elkészülési ideje: a visszaigazolástól számított 2 hét.
PB 631 290 Ft.- + áfa
   

NOVEMBER 15-ig RENDELHETŐ CSAK! Fehér színű papír, színes nyomtatással, fényes fehér dombornyomással. A precízen kidolgozott téli tájat ábrázoló képet a dombornyomott fényes fenyőfa teszi teljessé, mely csillogásával elegánssá teszi a képeslapot.
PA 911 180 Ft.- + áfa
   

NOVEMBER 15-ig RENDELHETŐ CSAK! Fehér gyöngyházfényű papír, ezüst, zöld színű és fehér gyöngyházfényű nyomtatással. A kártya típusú képeslap legszebb mintája a zöld csillagokkal díszített ezüst színű fenyő. További díszítőelemek a termografikus eljárással nyomtatott kiemelkedő hópelyhek.
PA 910 180 Ft.- + áfa
   

NOVEMBER 15-ig RENDELHETŐ CSAK! Krém színű gyöngyházfényű papír, fehér nyomtatással és csillogós fehér termográfiával. Az exkluzív üdvözlőlap jobb és bal oldalára aranyporral díszített karácsonyi motívumokat nyomtattunk.
PA 518 180 Ft.- + áfa
   

NOVEMBER 15-ig RENDELHETŐ CSAK! Fehér gyöngyházfényű papír, világoszöld, sötétzöld és ezüst nyomással. Az üdvözlőlap domináns díszítőeleme a modern, a zöld árnyalatainak nyomtatásával készített karácsonyfa némi ezüst nyomással kiegészítve.
PA625 180 Ft.- + áfa
   

Budapesti bemutatóterem nyitvatartása: H-P: 13:00 - 19:00, Szo: 9:00 - 13:00