Kinyitható, kihúzható képeslap

Karácsonyi képeslap

Kedves Látogató!

Az év vége közeledtével fontos, hogy ügyfeleinknek, partnereinknek kifejezzük megbecsülésünket, köszönetünket.

Azoknak ajánljuk karácsonyi képeslapjainkat, akik szeretnének kézzelfogható köszönetet mondani az egész éves együttműködésért.
Bízunk benne, hogy üdvözlőlapjaink közül talál az elképzelésének megfelelőt. Válogasson kedvére és bármilyen kérdése van keressen minket elérhetőségeinken!

A karácsonyi képeslapok mellett feltüntetett ár nyomtatás nélkül értendő, tartalmazza a méretben hozzáillő boríték árát, és NEM tartalmazza az áfa-t.
Az üdvözlőlapok megrendelhetők „üresen", vagy a kívánt szöveg nyomtatásával együtt is, részletes tájékoztatást a nyomtatási lehetőségekről a „rendelési feltétel" menü gomb alatt talál.


NOVEMBER 15-ig RENDELHETŐ CSAK! Piros színű karácsonyi képeslap, arany termofóliás nyomtatással, lézervágott karácsonyfa motivummal. Elkészülési ideje: a visszaigazolástól számított 2 hét.
PB 726 290 Ft.- + áfa
   

NOVEMBER 15-ig RENDELHETŐ CSAK! Kék színű papírból készült karácsonyi képeslap, réz, ezüst és kék termofóliás nyomtatással. Elkészülési ideje: a visszaigazolástól számított 2 hét.
PB 724 290 Ft.- + áfa
   

NOVEMBER 15-ig RENDELHETŐ CSAK! Zöld papírból készült karácsonyi képeslap, lézervágott karácsonyfa motivummal, arany és zöld termofóliás nyomtatással. Elkészülési ideje: a visszaigazolástól számított 2 hét.
PB 605 290 Ft.- + áfa
   

NOVEMBER 15-ig RENDELHETŐ CSAK! Gyöngyházfényű sötétkék papírból készült karácsonyi képeslap, ezüst és kék színű termofóliás nyomtatással és egy ezüst színű szalaggal átkötve. Elkészülési ideje: a visszaigazolástól számított 2 hét.
PC 640 320 Ft.- + áfa
   

NOVEMBER 15-ig RENDELHETŐ CSAK! Gyöngyházfényű barna papírból készült karácsonyi képeslap, lézervágott motivummal, arany termofóliás hópihékkel. Elkészülési ideje:a visszaigazolástól számított 2 hét.
PB 705 290 Ft.- + áfa
   

NOVEMBER 15-ig RENDELHETŐ CSAK! Zöld papírból készült karácsonyi képeslap, gyöngyházfényű betétlappal, lézervágott karácsonyfa motivummal, arany színű termofóliás nyomtatással. Elkészülési ideje: a visszaigazolástól számított 2 hét.
PB 702 290 Ft.- + áfa
   

NOVEMBER 15-ig RENDELHETŐ CSAK! Krém színű bordás papírból készült karácsonyi képeslap, arany és piros termofóliával nyomtatott motivumokkal. Elkészülési ideje: a visszaigazolástól számított 2 hét.
PB 642 290 Ft.- + áfa
   

NOVEMBER 15-ig RENDELHETŐ CSAK! Kék és fehér metalizált papír, kék színű nyomtatással. Az exkluzív képeslap kék gyöngyházfényű fedőlapját hópelyhek sokaságának motívumai alkotják. Ebbe foglal helyet a fehér gyöngyházfényű betétlap. A csipkére emlékeztető hópelyheket dombornyomással is kiemeltük.
PC 804 320 Ft.- + áfa
   

NOVEMBER 15-ig RENDELHETŐ CSAK! Gyöngyházfényű piros papírból készült, karácsonyi képeslap, fehér fényes betétlappal, lézervágott hópihe grafikával. Elkészülési ideje: a visszaigazolástól számított 2 hét.
PC 805 320 Ft.- + áfa
   

NOVEMBER 15-ig RENDELHETŐ CSAK! Krém és barna színű papír, barna színű nyomtatással. A hópelyhek motívumából kialakított, exkluzív képeslap krém színű fedőlapja alatt barna színű betétlap található.
PC 806 320 Ft.- + áfa
   

NOVEMBER 15-ig RENDELHETŐ CSAK! Gyöngyházfényű karácsonyi képeslap piros és fehér szín összeállításban, csillogó termografikus hópehellyel, amit egy piros swaroski kő díszít. Elkészülési ideje: a visszaigazolástól számított 2 hét.
PC 808 290 Ft.- + áfa
   

NOVEMBER 15-ig RENDELHETŐ CSAK! Gyöngyházfényű karácsonyi képeslap kék és fehér szín összeállításban, csillogó termografikus hópehellyel, amit egy kék swaroski kő díszít. Elkészülési ideje: a visszaigazolástól számított 2 hét.
PC 807 290 Ft.- + áfa
   

NOVEMBER 15-ig RENDELHETŐ CSAK! Kék színű gyöngyházfényű papír lézeres kivágással. A stílusos karácsonyi üdvözlőlap fedőlapját lézerrel kivágott karácsonyi koszorú díszíti. A karácsonyi minta elegáns kontrasztot alkot a világos háttérrel.
PB 974 290 Ft.- + áfa
   

NOVEMBER 15-ig RENDELHETŐ CSAK! Piros és fehér színű papír, szürke nyomtatással. Az üdvözlőlap felső részén lézerrel kivágott karácsonyfa és hópihék motívuma látható, melyek kontrasztot alkotnak az alsó piros színű papírral. A piros képeslapot kézzel ragasztott áttetsző két kristály is díszíti.
PC 956 320 Ft.- + áfa
   

NOVEMBER 15-ig RENDELHETŐ CSAK! Fehér gyöngyházfényű és kék papír fényes ezüst csillagokkal. A kétrétegű üdvözlőlap domináns díszítő eleme a lézerrel kivágott, részleteiben kidolgozott fehér hópehely, mely kontrasztot alkot az alsó kék papírral. Az apró csillagok és a kézzel ragasztott kristály teszi teljessé a képeslapot.
PB 952 290 Ft.- + áfa
   

NOVEMBER 15-ig RENDELHETŐ CSAK! Finom textúrájú természetes és barna papír fényes arany csillagokkal A kétrétegű üdvözlőlap domináns eleme a lézerrel kivágott, részleteiben kidolgozott hópehely, mely kontrasztot alkot az alsó sötétebb papírral. Az apró csillagok és a kézzel ragasztott kristály teszi teljessé a képeslapot.
PB 950 290 Ft.- + áfa
   

NOVEMBER 15-ig RENDELHETŐ CSAK! Természetes barna színű papír és fagyöngy motívuma átlátszó termográfiával és arany színnel nyomtatva. A matt és a fényes nyomtatás kettőse teszi hangulatossá a karácsonyi harangot, amely a precízen kidolgozott dombornyomásnak köszönhetően kiemelkedik a barna papírból.
PB 937 290 Ft.- + áfa
   

NOVEMBER 15-ig RENDELHETŐ CSAK! Nyitható, piros színű papír, ezüstpor és fehér termográfia keverékével nyomtatva. Az ezüstösen csillogó hópelyhek és a piros szín elegáns kontrasztja figyelhető meg a képeslap fedőlapján, szinte felidézve a téli hideget. A kézzel kötött ezüstösen fehér szalag eleganciát kölcsönöz a képeslapnak.
PC 936 320 Ft.- + áfa
   

NOVEMBER 15-ig RENDELHETŐ CSAK! Nyitható, kék színű gyöngyházfényű papír, ezüstpor és fehér termográfia keverékével nyomtatva. Az ezüstösen csillogó hópelyhek és a kék szín elegáns kontrasztja figyelhető meg a képeslap fedőlapján, szinte felidézve a téli hideget. A kézzel kötött ezüstösen fehér szalag eleganciát kölcsönöz a képeslapnak.
PC 935 320 Ft.- + áfa
   

NOVEMBER 15-ig RENDELHETŐ CSAK! Fehér gyöngyházfényű papír, ezüst, zöld, holografikus és fehér gyöngyházfényű nyomtatással. A nyitható képeslap domináns eleme a zöld csillagokkal díszített fenyő, valamint a holografikus nyomtatás fényei, melyek összhangot alkotnak a fényes zöld csillagokkal. Az üdvözlőlap fedőlapjának alsó részét gyöngyházfényű dombornyomás díszíti, az alsó lapján pedig többnyelvű üdvözlőszöveg olvasható.
PB 934 290 Ft.- + áfa
   

Budapesti bemutatóterem nyitvatartása: H-P: 13:00 - 19:00, Szo: 9:00 - 13:00