Kinyitható, kihúzható képeslap

Karácsonyi képeslap

Kedves Látogató!

Az év vége közeledtével fontos, hogy ügyfeleinknek, partnereinknek kifejezzük megbecsülésünket, köszönetünket.

Azoknak ajánljuk karácsonyi képeslapjainkat, akik szeretnének kézzelfogható köszönetet mondani az egész éves együttműködésért.
Bízunk benne, hogy üdvözlőlapjaink közül talál az elképzelésének megfelelőt. Válogasson kedvére és bármilyen kérdése van keressen minket elérhetőségeinken!

A karácsonyi képeslapok mellett feltüntetett ár nyomtatás nélkül értendő, tartalmazza a méretben hozzáillő boríték árát, és NEM tartalmazza az áfa-t.
Az üdvözlőlapok megrendelhetők „üresen", vagy a kívánt szöveg nyomtatásával együtt is, részletes tájékoztatást a nyomtatási lehetőségekről a „rendelési feltétel" menü gomb alatt talál.


NOVEMBER 15-ig RENDELHETŐ CSAK! Fehér gyöngyházfényű és piros papír fényes ezüst csillagokkal. A kétrétegű üdvözlőlap domináns díszítő eleme a lézerrel kivágott, részleteiben kidolgozott fehér hópehely, mely kontrasztot alkot az alsó piros papírral. Az apró csillagok és a kézzel ragasztott kristály teszi teljessé a képeslapot.
PB951 290 Ft.- + áfa
   

NOVEMBER 15-ig RENDELHETŐ CSAK! Fehér gyöngyházfényű papír, zöld színű nyomtatással. A stílusos képeslap fedőlapját lézerrel kivágott karácsonyi gömb díszíti, amely kitűnik a fényes zöld háttérből. A képeslapba ragasztott zöld színű betétlap a fedlap lézeres kivágásának mintáin keresztül válik láthatóvá.
PB971 290 Ft.- + áfa
   

NOVEMBER 15-ig RENDELHETŐ CSAK! Luxus kategóriájú fehér papír arany és ezüst színű nyomtatással. A részleteiben kidolgozott arany karácsonyfát zöld minták díszítik. Az egész képeslapot az elején zöld, széleinél arany színű szalag és masni díszítik. A betétlap fehér gyöngyházfányű.
PC633 320 Ft.- + áfa
   

NOVEMBER 15-ig RENDELHETŐ CSAK! Fehér gyöngyházfényű papír, világoszöld és arany nyomtatással. A kártyás képeslap díszítő motívuma a bal oldalon látható gömb, valamint a többnyelvű, dombornyomással kiemelt szövegek. A zöld, széleinél arany színű masni elegáns jellegel ruházza fel a képeslapot.
PB741 290 Ft.- + áfa
   

Budapesti bemutatóterem nyitvatartása: H-P: 13:00 - 19:00, Szo: 9:00 - 13:00