Kinyitható, kihúzható képeslap

Karácsonyi képeslap

Kedves Látogató!

Az év vége közeledtével fontos, hogy ügyfeleinknek, partnereinknek kifejezzük megbecsülésünket, köszönetünket.

Azoknak ajánljuk karácsonyi képeslapjainkat, akik szeretnének kézzelfogható köszönetet mondani az egész éves együttműködésért.
Bízunk benne, hogy üdvözlőlapjaink közül talál az elképzelésének megfelelőt. Válogasson kedvére és bármilyen kérdése van keressen minket elérhetőségeinken!

A karácsonyi képeslapok mellett feltüntetett ár nyomtatás nélkül értendő, tartalmazza a méretben hozzáillő boríték árát, és NEM tartalmazza az áfa-t.
Az üdvözlőlapok megrendelhetők „üresen", vagy a kívánt szöveg nyomtatásával együtt is, részletes tájékoztatást a nyomtatási lehetőségekről a „rendelési feltétel" menü gomb alatt talál.


NOVEMBER 15-ig RENDELHETŐ CSAK! Krém színű gyöngyházfényű papír, piros, holografikus és gyöngyházfényű nyomtatással. A nyitható képeslap domináns eleme a piros csillagokkal díszített fenyő, valamint a holografikus nyomtatás fényei, melyek összhangot alkotnak a fényes piros csillagokkal. Az üdvözlőlap fedőlapjának alsó részét gyöngyházfényű dombornyomás díszíti, az alsó lapján pedig többnyelvű üdvözlőszöveg olvasható.
PB 932 290 Ft.- + áfa
   

NOVEMBER 15-ig RENDELHETŐ CSAK! Arany színű gyöngyházfényű papír, fehér, arany és piros színű nyomtatással. A nyitható képeslap legszebb mintája a fényes piros csillagokkal díszített, dombornyomással kiemelt arany színű fenyő. A fenyőfa gyöngyházfényű hátterét apró, fényes arany színű csillagfüzér is díszíti.
PB 930 290 Ft.- + áfa
   

NOVEMBER 15-ig RENDELHETŐ CSAK! Kék színű gyöngyházfényű papír, ezüst és piros színű nyomtatással. A nyitható, dombornyomott, karácsonyi motívumokkal díszített képeslap fenyőfáját javarészt karácsonyi gömbökből és csillagokból alakítottuk ki.
PB 929 290 Ft.- + áfa
   

NOVEMBER 15-ig RENDELHETŐ CSAK! Fehér gyöngyházfényű papír, csillogós termográfiával, színes és ezüst színű nyomtatással. A nyitható képeslapot kék és lila színű fenyők díszítik. Az apró pelyhek, valamint a középső fenyő díszítése a tél hangulatát hivatottak felidézni.
PB 926 290 Ft.- + áfa
   

NOVEMBER 15-ig RENDELHETŐ CSAK! Piros bársonyosan csillogó papír, arany és ezüst nyomtatással. A képeslap színe tökéletes összhangot alkot az arany színű üdvözlőszöveggel, valamint az arany és ezüst színű fenyőfával.
PB 714 290 Ft.- + áfa
   

NOVEMBER 15-ig RENDELHETŐ CSAK! Bársonyosan csillogó piros színű papír arany nyomtatással és átlátszó termográfiával. Az üdvözlőlap ékessége az arany dombornyomott karácsonyfa, amely alatt átlátszó termográfiával nyomtatott többnyelvű üdvözlőszöveg olvasható.
PB 860 290 Ft.- + áfa
   

NOVEMBER 15-ig RENDELHETŐ CSAK! Zöld színű gyöngyházfényű papír lézeres kivágással. A kivágott mintán keresztül látható az alsó csillogós papír. Az üdvözlőlap krém széleinél arany színű szalaggal.
PC 613 320 Ft.- + áfa
   

NOVEMBER 15-ig RENDELHETŐ CSAK! Krém színű gyöngyházfényű papír, arany színű nyomtatással, fehér gyöngyházfényű termográfiával. Az exkluzív képeslap dísze a két színű papírból lézerrel kivágott, utólagosan felragasztott karácsonyi hópehely.
PB 801 290 Ft.- + áfa
   

NOVEMBER 15-ig RENDELHETŐ CSAK! Zöld színű metalizált papír, arany, zöld és réz színű nyomtatással. A fenyőfát dombornyomással kiemelt zöld színű csillagokból és gömbökből alakítottuk ki és arany színű vonalakkal határoltuk. A fenyőt réz színű csillag díszíti. A képeslap felső részén többnyelvű szöveg látható.
PB 817 290 Ft.- + áfa
   

NOVEMBER 15-ig RENDELHETŐ CSAK! Fehér és kék színű gyöngyházfényű papír. A képeslap precíz lézeres kivágással készült. A kék gyöngyházfényű betétlapnak köszönhetően a fehér lézeres felirat és a hópelyhek sokasága kiemelkednek a háttérből. A két legnagyobb hópelyhet kézzel ragasztott kristály díszíti.
PC 862 320 Ft.- + áfa
   

NOVEMBER 15-ig RENDELHETŐ CSAK! Krém és bézs színű gyöngyházfényű papír, arany színű nyomtatással. A lézerrel kivágott képeslap. A fedőlap karácsonyi mintáit kiemeli bézs színű gyöngyházfényű betétlappal.
PB 858 290 Ft.- + áfa
   

NOVEMBER 15-ig RENDELHETŐ CSAK! Fehér gyöngyházfényű papír, arany és zöld színű nyomtatással, krém színű aranyfényű termográfiával, dombornyomással. A gyönyörű dombornyomott csillagok és az apró gömbök kompozíciója alakítja a karácsonyfa motívumát. Az egész kompozíciót az arany színű szalagból kötött masni teszi teljessé.
PC 866 320 Ft.- + áfa
   

NOVEMBER 15-ig RENDELHETŐ CSAK! Nyitható, krém színű papír, fehér plasztikus termográfiával. A képeslap csillogását az aranyporral kevert plasztikus termográfia adja meg. A kézzel ragasztott, fából kivágott hópelyhet mintázó motívum hátterében barna betétlap látható.
PB 723 290 Ft.- + áfa
   

NOVEMBER 15-ig RENDELHETŐ CSAK! Zöld metalizált papír, arany nyomtatással és lézeres kivágással. Az előlapot lézerrel kivágott fácska díszíti, melyet arany színnel nyomtatott motívumok ékesítenek. A képeslapban arany gyöngyházfényű betétlap található üdvözlőszöveggel, mely céges logóval is helyettesíthető.
PB 708 290 Ft.- + áfa
   

NOVEMBER 15-ig RENDELHETŐ CSAK! Fehér és réz színű gyöngyházfényű papír, lézeres kivágásokkal. A képeslap ékessége a lézerrel kivágott hópelyhek sokasága, melyek a réz színű háttérnek köszönhetően kiemelkednek a papír síkjából. A képeslap részét képezik a kézzel felragasztott aranybarna kristályok is, melyek csodálatos csillogásukkal díszítik a hópelyhek némelyikét.
PC 803 320 Ft.- + áfa
   

NOVEMBER 15-ig RENDELHETŐ CSAK! Strukturált természetes krém és barna színű eko papír, barna nyomtatással. Az egyedi kétrétegű képeslapot hópelyhekkel díszítettük, melyek összhangot alkotnak a lapra akasztott műanyag 3D hatású mézeskaláccsal. A mézeskalács formája választható: hópehely, csengő, házikó.
PC 918 320 Ft.- + áfa
   

NOVEMBER 15-ig RENDELHETŐ CSAK! Arany gyöngyházfényű papír, arany valamint ezüst nyomtatással. A képeslap színe tökéletes összhangot alkot az arany színű üdvözlőszöveggel, valamint az ezüst színű fenyőfával. A betétlap barna színű.
PB716 290 Ft.- + áfa
   

NOVEMBER 15-ig RENDELHETŐ CSAK! Ezüst gyöngyházfényű papír és fagyöngy motívuma fehér termográfiával és ezüst színnel nyomtatva. A matt és a fényes nyomtatás kettőse teszi hangulatossá a karácsonyi harangot, amely a precízen kidolgozott dombornyomásnak köszönhetően kiemelkedik a gyöngyházfényű papírból.
PB938 290 Ft.- + áfa
   

NOVEMBER 15-ig RENDELHETŐ CSAK! Exkluzív, természetes barna papír bambusz rostokkal, arany nyomással valamint átlátszó termográfiával. A betétlap krém színű. A fa alapanyagú fenyő és az arany színű szalag adja meg a képeslap valódi hangulatát.
PC611 320 Ft.- + áfa
   

NOVEMBER 15-ig RENDELHETŐ CSAK! Piros gyöngyházfényű papír, színes és arany nyomtatással. A fedőlap belsejébe ragasztott fehér betétlapra nyomtatott vidám karácsonyi alakok áttűnnek a külső lap fenyőt mintázó kivágásain. A külső lapon látható ábrákat arany csillagokkal és ornamentikával díszítettük.
PB502 290 Ft.- + áfa
   

Budapesti bemutatóterem nyitvatartása: H-P: 13:00 - 19:00, Szo: 9:00 - 13:00