Egylapos képeslap

Karácsonyi képeslap

Kedves Látogató!

Az év vége közeledtével fontos, hogy ügyfeleinknek, partnereinknek kifejezzük megbecsülésünket, köszönetünket.

Azoknak ajánljuk karácsonyi képeslapjainkat, akik szeretnének kézzelfogható köszönetet mondani az egész éves együttműködésért.
Bízunk benne, hogy üdvözlőlapjaink közül talál az elképzelésének megfelelőt. Válogasson kedvére és bármilyen kérdése van keressen minket elérhetőségeinken!

A karácsonyi képeslapok mellett feltüntetett ár nyomtatás nélkül értendő, tartalmazza a méretben hozzáillő boríték árát, és NEM tartalmazza az áfa-t.
Az üdvözlőlapk megrendelhetők „üresen", vagy a kívánt szöveg nyomtatásával együtt is, részletes tájékoztatást a nyomtatási lehetőségekről a „rendelési feltétel" menü gomb alatt talál.


NOVEMBER 20-ig RENDELHETŐ CSAK! Fehér színű gyöngyházfényű papírból készült képeslap, ezüst és piros színű nyomtatással, dombornyomással. A fenyőfák alatt többnyelvű üdvözlőszöveg olvasható.
PA 821 160 Ft.- + áfa
   

NOVEMBER 20-ig RENDELHETŐ CSAK! Piros csillogó papírból készült képeslap, piros és ezüst nyomtaással díszítve. ELFOGYOTT, MÁR NEM RENDELHETŐ!
PA 731 160 Ft.- + áfa
   

NOVEMBER 20-ig RENDELHETŐ CSAK! Fehér és kék gyöngyházfényű papírból készült képeslap, kék nyomtatással. Lézervágással készült hópelyhek díszítik, aminek a közepére Swarovski kristályt ragasztottak.
PC 855 390 Ft.- + áfa
   

NOVEMBER 20-ig RENDELHETŐ CSAK! Fehér gyöngyházfényű papírból készült képeslap, világoszöld és arany nyomtatással. A karácsonyi dísz körül, dombornyomással kiemelt karácsonyi üdvözlet olvasható, több nyelven. A karácsonyha díszt egy arany színű masnival dekorálták. Elkészülési ideje: a visszaigazolástól számított 2 hét.
PB 741 260 Ft.- + áfa
   

NOVEMBER 20-ig RENDELHETŐ CSAK! Arany gyöngyházfényű papírból készült képeslap, arany nyomtatással. A karácsonyi dísz körül, dombornyomással kiemelt karácsonyi üdvözlet olvasható, több nyelven. A karácsonyha díszt egy piros színű masnival dekorálták. Elkészülési ideje: a visszaigazolástól számított 2 hét.
PB 740 260 Ft.- + áfa
   

NOVEMBER 20-ig RENDELHETŐ CSAK! Arany színű gyöngyházfényű papírból készült karácsonyi képeslap, amit arany, zöld, és fehér nyomtatással díszítettek és arany szélű zöld szalaggal. Elkészülési ideje: a visszaigazolástól számított 2 hét.
PB 631 260 Ft.- + áfa
   

NOVEMBER 20-ig RENDELHETŐ CSAK! Fehér színű gyöngyházfényű papírból készült karácsonyi képeslap, amit arany, kék, és fehér nyomtatással díszítettek és arany szélű fehér szalaggal. Elkészülési ideje: a visszaigazolástól számított 2 hét. ELFOGYOTT, MÁR NEM RENDELHETŐ!
PB 630 260 Ft.- + áfa
   

MÁR NEM RENDELHETŐ! Arany színű lézervágott karácsonyi képeslap, fehér betétlappal és egy összeszerelhető 3D-s lézervágott karácsonyfa motivummal. Szállítási idő: megrendeléstől számított 2 hét. NOVEMBER 15-ig rendelhető!
FS 633 az 320 Ft.- + áfa
   

MÁR NEM RENDELHETŐ! Zöld színű lézervágott karácsonyi képeslap, fehér betétlappal és egy összeszerelhető 3D-s lézervágott karácsonyfa motivummal. Szállítási idő: megrendeléstől számított 2 hét. NOVEMBER 15-ig rendelhető!
FS 633 z 320 Ft.- + áfa
   

MÁR NEM RENDELHETŐ! Fényes sötétkék papírból készült karácsonyi képeslap, matt fehér betétlappal és egy összeszerelhető lézervágott hópihés "mécsestartóval". ( A gyertya nem tartozéka a képeslapnak) Szállítási idő: megrendeléstől számított 2 hét. NOVEMBER 15-ig rendelhető!
FS 616i 290 Ft.- + áfa
   

MÁR NEM RENDELHETŐ! Újrahasznosított papírból készült karácsonyi képeslap. A lézervágott karácsonyfa darabjai összeszerelhetőek. Szállítási idő: megrendeléstől számított 2 hét. NOVEMBER 15-ig rendelhető!
FS 469 290 Ft.- + áfa
   

MÁR NEM RENDELHETŐ! Arany színű papírból készült karácsonyi képeslap, krém színű betétlappal és egy összeszerelhető lézervágott "mécsestartóval". ( A gyertya nem tartozéka a képeslapnak) Szállítási idő: megrendeléstől számított 2 hét. NOVEMBER 15-ig rendelhető!
FS497sz 290 Ft.- + áfa
   

Budapesti bemutatóterem nyitvatartása: H-P: 13:00 - 19:00, Szo: 9:00 - 13:00