Egylapos képeslap

Karácsonyi képeslap

Kedves Látogató!

Az év vége közeledtével fontos, hogy ügyfeleinknek, partnereinknek kifejezzük megbecsülésünket, köszönetünket.

Azoknak ajánljuk karácsonyi képeslapjainkat, akik szeretnének kézzelfogható köszönetet mondani az egész éves együttműködésért.
Bízunk benne, hogy üdvözlőlapjaink közül talál az elképzelésének megfelelőt. Válogasson kedvére és bármilyen kérdése van keressen minket elérhetőségeinken!

A karácsonyi képeslapok mellett feltüntetett ár nyomtatás nélkül értendő, tartalmazza a méretben hozzáillő boríték árát, és NEM tartalmazza az áfa-t.
Az üdvözlőlapk megrendelhetők „üresen", vagy a kívánt szöveg nyomtatásával együtt is, részletes tájékoztatást a nyomtatási lehetőségekről a „rendelési feltétel" menü gomb alatt talál.


Csillogó kék papírból készült egylapos karácsonyi képeslap, kék és ezüst színű termofóliás nyomtatással készült fenyőfa motivummal. A fotón szereplő szöveg illusztráció, a képeslapokra egyedi szöveg kérhető, amiről a "Rendelési feltétel" fülnél tájékozódhat.
CK 1601 kék 140 Ft.- + áfa
   

Csillogó ezüst paírból készült egylapos karácsonyi képeslap, arany és ezüst színű termofóliás nyomtatással készült fenyőfa motivummal. A fotón szereplő szöveg illusztráció, a képeslapokra egyedi szöveg kérhető, amiről a "Rendelési feltétel" fülnél tájékozódhat.
CK 1601 ezüst 140 Ft.- + áfa
   

Csillogó sárga arany papírból készült egylapos karácsonyi képeslap, arany és ezüst termofóliás nyomtatással készült fenyőfa motivummal. A fotón szereplő szöveg illusztráció, a képeslapokra egyedi szöveg kérhető, amiről a "Rendelési feltétel" fülnél tájékozódhat.
CK 1601 sárga arany 140 Ft.- + áfa
   

Csillogó kékes-ezüst papírból készült egylapos karácsonyi képeslap, kék és ezüst termofóliás nyomtatással készült, karácsonyfa motivummal. A fotón szereplő szöveg illusztráció, a képeslapokra egyedi szöveg kérhető, amiről a "Rendelési feltétel" fülnél tájékozódhat.
CK 1602 kékesezüst 140 Ft.- + áfa
   

Csillogó fehér papírból készült egylapos karácsonyi képeslap, ezüst és piros termofóliás nyomtatással készült, karácsonyfa motivummal. A fotón szereplő szöveg illusztráció, a képeslapokra egyedi szöveg kérhető, amiről a "Rendelési feltétel" fülnél tájékozódhat.
CK 1602 fehér 140 Ft.- + áfa
   

szült, karácsonyfa motivummal. A fotón szereplő szöveg illusztráció, a képeslapokra egyedi szöveg kérhető, amiről a "Rendelési feltétel" fülnél tájékozódhat.
CK 1602 arany 140 Ft.- + áfa
   

Natúr fehér papírból készült egylapos karácsonyi képeslap, zöld termófóliás nyomtatással. A fotón szereplő szöveg illusztráció, a képeslapokra egyedi szöveg kérhető, amiről a "Rendelési feltétel" fülnél tájékozódhat.
CK 1603 fehér 140 Ft.- + áfa
   

Egylapos karácsonyi képeslap, karton papírból,barna színű termofóliás nyomtatással készült grafikával. A fotón szereplő szöveg illusztráció, a képeslapokra egyedi szöveg kérhető, amiről a "Rendelési feltétel" fülnél tájékozódhat.
CK 1603 karton 140 Ft.- + áfa
   

Csillogó arany papírból készült egylapos karácsonyi képeslap, arany és ezüst termofóliás fenyőfa motivummal. A fotón szereplő szöveg illusztráció, a képeslapokra egyedi szöveg kérhető, amiről a "Rendelési feltétel" fülnél tájékozódhat.
CK 1604 arany 140 Ft.- + áfa
   

Csillogó fehér papírból készült egylapos karácsonyi képeslap, ezüst és arany termofóliás fenyőfa motivummal. A fotón szereplő szöveg illusztráció, a képeslapokra egyedi szöveg kérhető, amiről a "Rendelési feltétel" fülnél tájékozódhat.
CK 1604 fehér 140 Ft.- + áfa
   

Csillogó grafit papírból készült egylapos karácsonyi képeslap, arany és ezüst termofóliás fenyőfa motivummal. A fotón szereplő szöveg illusztráció, a képeslapokra egyedi szöveg kérhető, amiről a "Rendelési feltétel" fülnél tájékozódhat.
CK 1604 grafit 140 Ft.- + áfa
   

Csillogó fehér papírból készült karácsonyi képeslap, kék- ezüst-difrakciós fóliával nyomtatott grafikával. A fotón szereplő szöveg illusztráció, a képeslapokra egyedi szöveg kérhető, amiről a "Rendelési feltétel" fülnél tájékozódhat.
CK 1605 fehér-kék 140 Ft.- + áfa
   

Csillogó fehér papírból készült karácsonyi képeslap, olajzöld -zöld-difrakciós fóliával nyomtatott grafikával. A fotón szereplő szöveg illusztráció, a képeslapokra egyedi szöveg kérhető, amiről a "Rendelési feltétel" fülnél tájékozódhat.
CK 1605 fehér-zöld 140 Ft.- + áfa
   

Csillogó homok színű papírból készült karácsonyi képeslap,réz-ezüst-difrakciós fóliával nyomtatott grafikával. A fotón szereplő szöveg illusztráció, a képeslapokra egyedi szöveg kérhető, amiről a "Rendelési feltétel" fülnél tájékozódhat.
CK 1605 homok 140 Ft.- + áfa
   

NOVEMBER 20-ig RENDELHETŐ CSAK! Arany színű papírból készült képeslap, arany és zöld színű nyomtatással.
PA 635 160 Ft.- + áfa
   

NOVEMBER 20-ig RENDELHETŐ CSAK! Fehér színű gyöngyházfényű papírból készült képeslap, amin ezüst, kék és fehér nyomtatás található. A naptár könnyedén eltávolítható. 
PA 620 160 Ft.- + áfa
   

NOVEMBER 20-ig RENDELHETŐ CSAK! Arany gyöngyházfényű papírból készült karácsonyi képeslap, arany, fehér és piros nyomtatással. Az üdvözlőlap alsó részét fehér dombornyomás díszíti.
PA 519 160 Ft.- + áfa
   

NOVEMBER 20-ig RENDELHETŐ CSAK! Gyöngyházfényű kék papírból készült képeslap, kék és ezüst nyomtatással.  ELFOGYOTT, MÁR NEM RENDELHETŐ!
PA 523 160 Ft.- + áfa
   

NOVEMBER 20-ig RENDELHETŐ CSAK! Arany gyöngyházfényű papírból készült képeslap, arany, piros és fehér nyomással. Arany szélű piros színű szalaggal díszítve. Elkészülési ideje: a visszaigazolástól számított 2 hét.
PB 614 260 Ft.- + áfa
   

NOVEMBER 20-ig RENDELHETŐ CSAK! Fehér színű gyöngyházfényű papírból készült képeslap, ezüst, fehér és piros színnel nyomtatva. 
PA 851 160 Ft.- + áfa
   

Budapesti bemutatóterem nyitvatartása: H-P: 13:00 - 19:00, Szo: 9:00 - 13:00