Kinyitható, kihúzható képeslap

Karácsonyi képeslap

Kedves Látogató!

Az év vége közeledtével fontos, hogy ügyfeleinknek, partnereinknek kifejezzük megbecsülésünket, köszönetünket.

Azoknak ajánljuk karácsonyi képeslapjainkat, akik szeretnének kézzelfogható köszönetet mondani az egész éves együttműködésért.
Bízunk benne, hogy üdvözlőlapjaink közül talál az elképzelésének megfelelőt. Válogasson kedvére és bármilyen kérdése van keressen minket elérhetőségeinken!

A karácsonyi képeslapok mellett feltüntetett ár nyomtatás nélkül értendő, tartalmazza a méretben hozzáillő boríték árát, és NEM tartalmazza az áfa-t.
Az üdvözlőlapok megrendelhetők „üresen", vagy a kívánt szöveg nyomtatásával együtt is, részletes tájékoztatást a nyomtatási lehetőségekről a „rendelési feltétel" menü gomb alatt talál.


NOVEMBER 20-ig RENDELHETŐ CSAK! Aranybarna-gyöngyház színű papír arany és barna csillogós nyomással. Az exkluzív képeslap külső lapján arany, dombornyomott ajándékok motívumai dominálnak, melyek kiemelkednek a barnásan fénylő háttérből. ELFOGYOTT, MÁR NEM RENDELHETŐ!
PB 368 140 Ft.- + áfa
   

MÁR NEM RENDELHETŐ! Fehér színű lézervágott, 3D hatású karácsonyi képeslap, kék háttérrel. Szállítási idő: megrendeléstől számított 2 hét. NOVEMBER 15-ig rendelhető!
FS 753 tb 290 Ft.- + áfa
   

MÁR NEM RENDELHETŐ! Grafitszürke karácsonyi képeslap, dupla, fehér betétlappal. Szállítási idő: megrendeléstől számított 2 hét. NOVEMBER 15-ig rendelhető!
FS 240sc 290 Ft.- + áfa
   

MÁR NEM RENDELHETŐ! Karácsonyi képeslap, dupla betétlappal, lézervágott karácsonyfadísz motivummal, ezüst színű termofóliával dekorálva. Szállítási idő: megrendeléstől számított 2 hét. NOVEMBER 15-ig rendelhető!
FS 614 290 Ft.- + áfa
   

MÁR NEM RENDELHETŐ! Karácsonyi képeslap, dupla betétlappal, lézervágott karácsonyfa motivummal, fehér színű hópihékkel nyomtatva a lézervágás alatt. Szállítási idő: megrendeléstől számított 2 hét. NOVEMBER 15-ig rendelhető!
FS 552 p 290 Ft.- + áfa
   

MÁR NEM RENDELHETŐ! Krém színű, rövidebb előlapú karácsonyi képeslap, lézervágott karácsonyfadísz és fenyőág mintával, dupla betétlappal. Szállítási idő: megrendeléstől számított 2 hét. NOVEMBER 15-ig rendelhető!
FS 338tz 290 Ft.- + áfa
   

MÁR NEM RENDELHETŐ! Krém színű, rövidebb előlapú karácsonyi képeslap, lézervágott karácsonyfadísz és fenyőág mintával, dupla betétlappal. Szállítási idő: megrendeléstől számított 2 hét. JELENLEG NEM ELÉRHETŐ!
FS 354tz 290 Ft.- + áfa
   

MÁR NEM RENDELHETŐ! Barna kinyitható, dupla betétlapos karácsonyi képeslap, lézervágott karácsonyi díszekkel és réz színű termofóliás nyomtatással az előlapon. Szállítási idő: megrendeléstől számított 2 hét. NOVEMBER 15-ig rendelhető!
FS 718 290 Ft.- + áfa
   

MÁR NEM RENDELHETŐ! Anyagában mintás, fényes ekrü papírból készült karácsonyi képeslap, aminek a boritóját három lézervágott karácsonyi dísz ékesít. Így válnak láthatóvá az alatta lévő arany színű hópelyhek. Arany színű masnival átkötve. Szállítási idő: megrendeléstől számított 2 hét. NOVEMBER 15-ig rendelhető!
FS 328 290 Ft.- + áfa
   

MÁR NEM RENDELHETŐ! Piros papírból készült, oldalra nyitható karácsonyi képeslap. Lézervágott gömb díszekkel a fedőlapon, amit arany színű termofóliás nyomtással készült hópelyhekkel egészítettek ki. Szállítási idő: megrendeléstől számított 2 hét. NOVEMBER 15-ig rendelhető!
FS 240cg 290 Ft.- + áfa
   

MÁR NEM RENDELHETŐ! Havas tájat ábrázoló karácsonyi képelap, aminek a fedő lapja fehér papírból, a betétlap ezüst színű papírból készült. Szállítási idő: megrendeléstől számított 2 hét. NOVEMBER 15-ig rendelhető!
FS 731 290 Ft.- + áfa
   

MÁR NEM RENDELHETŐ! Metalizál kék színű papírból készült karácsonyi képeslap, ami lézervágással készült zúzmarás ablakot ábrázol. Szállítási idő: megrendeléstől számított 2 hét. NOVEMBER 15-ig rendelhető!
FS 596gm 290 Ft.- + áfa
   

MÁR NEM RENDELHETŐ! Metalizál kék színű papírból készült karácsonyi képeslap, amit egy lézervágott karácsonyi gömb díszít és egy ezüst színű masni. Szállítási idő: megrendeléstől számított 2 hét. NOVEMBER 15-ig rendelhető!
FS 729i 290 Ft.- + áfa
   

MÁR NEM RENDELHETŐ! Kinyitható karácsonyi képeslap. A betétlap külső felülete ezüst fóliával borított, amely a lézervágott fedőlap hátterét biztosítja Szállítási idő: megrendeléstől számított 2 hét. NOVEMBER 15-ig rendelhető!
FS719pk 290 Ft.- + áfa
   

Budapesti bemutatóterem nyitvatartása: H-P: 13:00 - 19:00, Szo: 9:00 - 13:00